Anlık Bildirim

Xiaomi, telefon fotoğraflarını geliştirecek üç boyutlu görüntüleme sistemi geliştiriyor

Sunduğu farklı teknolojiler ile fark yaratan Xiaomi, yeni bir görüntüleme sistemi patenti yayınladı. Şirket akıllı telefonların üç boyutlu bir şekilde görüntüleri birleştirmesine olanak tanıyacak.

Xiaomi'nin telefon kameraları, yeni yetenekler kazanabilir Tam Boyutta Gör

Xiaomi’nin, akıllı telefonların fotoğraf kabiliyetini geliştirecek yeni bir patenti ortaya çıktı. ''Birbirleri ile bağlantılı çoklu cihaz çekim yöntemi ve cihazı, elektronik ekipman ve depolama ortamı'' isimli patent, kullanıcıların birbirine bağlı birden fazla cihazı kullanarak üç boyutlu görüntüler çekmesine olanak tanıyacak.

Yeni özellik, diğer telefonlar ile bağlantı talebinde bulunacak ve üç boyutlu görüntü elde etmek için cihazlardan elde edilen görüntüleri birleştirecek. Bununla beraber kullanıcıların istedikleri sahneyi farklı açılardan çekmesine ve yeni yaratıcı yollar bulmalarına olanak tanıyacak. Ayrıca çekimlerin katmanlaştırılacağı bir panoramik çekim özelliğini de içinde bulunduracak.

En az iki cihaz gerekiyor

Xiaomi, özelliğin kullanılması ve işlenebilmesi için en az iki cihazın gerekli olduğunu söylüyor. Sistemin hangi telefonlara ve ne zaman geleceği hakkında bilgi verilmedi ancak, üst seviye telefonların fotoğraf yetenekleri yeni patent ile beraber oldukça gelişebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim