Anlık Bildirim

Xiaomi ilk açık tasarımlı kulaklığını duyurdu

Xiaomi Open Earphones açık tasarımlı kablosuz kulaklık, ses kalitesinden taviz vermeden kulağınızı konforlu bir biçimde kapsıyor ve berrak ses kalitesi sunuyor. 
Xiaomi Open Earphones özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Kulağın içine tam bir şekilde girerek rahatsızlık oluşturmayan ancak ses kalitesinden de ödün vermeyen açık tasarımlı kulaklıklar giderek popüler olmaya başladı. Xiaomi ilk açık tasarım kulaklığını duyurdu.

Xiaomi Open Earphones özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Open Earphones kulaklık modeli kulağın biraz daha üst kısmına yerleşerek ergonomik bir tasarım sunuyor. Gövde içerisindeki nikel titanyum alaşım kablolar esneyerek kolay ayarlama sağlıyor.

17mmx12mm sürücüler ve DLC diyagramları olan kulaklık LHDC kodeği sayesinde 96kHz frekansına kadar çıkabiliyor. Hi-Res Audio Wireless Gold etiketi ile kablosuz en iyi ses aktarımını sunabiliyor. Kulaklıkta ses sızıntısı için özel bir sistem de bulunuyor. Bu sistem 10mm sızıntı önleyici ses ünitesi barındırıyor.

Çift mikrofon ile çağrı esnasında arka plan gürültülerini azaltan kulaklık tek şarj ile 7.5 saat kullanılabiliyor. Kutusu ile bu süre 38.5 saate çıkıyor. Xiaomi Open Earphones kulaklık modeli 103$ fiyat etiketi ile satılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim