Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi K50 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı

Xiaomi'nin yeni fiyat performans telefonları olacak K50 serisinden yeni bilgiler geldi. Yakında piyasaya sürülecek yeni telefonlar arasından K50 Pro modelinin tasarımı ortaya çıktı.

Xiaomi Redmi K50 Pro'nun tasarımı gün yüzüne çıktı Tam Boyutta Gör

Redmi K50 serisi üzerinde çalışmalarını sürdüren Xiaomi, sahip olduğu özellikler ve fiyatı ile fark yaratması beklenen yeni telefonlarını yakında piyasaya sürecek. İlk olarak Çin kullanıcılarına sunulacak modellerin çıkışına az bir süre kala Redmi K50 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı.

108 MP ana kamera ile geliyor

Weibo'da paylaşılan bir gönderide turuncu ve mor tasarımları ile görüntülenen Redmi K50 Pro'nun, kamera tasarımı dışında K40 modeli ile benzerlikler taşıdığını söyleyebiliriz. Kamera tarafında bizleri üçgen şeklinde konumlandırılan üç kamera sensörü ile karşılayan telefonun sensör detayları gizliliğini koruyor ancak ana kameranın 108 MP olacağı netlik kazanmış durumda.

Farklı kaynaklara göre Redmi K50, K50 Pro, K50+ ve K50 Gaming olmak üzere dört farklı modelden oluşacakK50 serisinin, ayrıca JBL imzalı stereo hoparlörler ve 120 Hz AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte güç tuşuna konumlandırılmış parmak izi okuyucusunu devam ettirecek yeni telefonlar arasından K50 Pro+ ve K50 Gaming modelleri Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim