Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi Note serisinin satışları 240 milyonu geride bıraktı

Teknoloji devi Xiaomi, Redmi Note serisinin 240 milyon satış rakamını geride bıraktığını açıkladı. Serinin nodel sayısını arttıran şirket, orta segmentte güçlü bir rakip olmaya devam edecek.

Xiaomi Redmi Note serisi büyük satış rakamlarına ulaştı Tam Boyutta Gör

2020 yılının Temmuz ayında 140 milyon Redmi Note serisi satışına ulaştığını duyuran Xiaomi, satışların 240 milyonu geçtiğini duyurdu.

Redmi Note serisi, her yeni model ile beraber güçlü özellikleri ve uygun fiyatı birleştirerek beğenileri kazanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz mayıs ayında 200 milyon satış gerçekleştirdiğini bildiren şirket, son rakamlara göre, 5 ay içerisinde 40 milyon satışa imza atmayı başardı.

Model sayısı ikiye çıktı

Yılda tek bir Note modelini piyasaya süren Xiaomi, geçtiğimiz günlerde model sayısını ikiye çıkarttığını açıkladı ve Redmi Note 11, 11 Pro serisini duyurdu. Görünüşe göre artan satış başarısını devam ettirmek isteyen şirket, kullanıcıların karşısına daha fazla model seçeneği ile çıkmayı planlıyor.

Yeni tanıtılan Note 11 ve OLED ekranlara geçiş yapan Note 11 Pro serisi, sunduğu performans ve fiyatı ile orta segmentte güçlü bir rakip olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim