Anlık Bildirim

Xiaomi ve Leica ortaklığından ilk detaylar geldi: Gece çekim performansı geliştirilecek

Xiaomi CEO'su Lei Jun, kamera devi Leica ile kurulan yeni ortaklığın önemli detaylarını paylaştı. Amiral gemisi telefonların gece çekim performansı bir üst seviyeye taşınacak.

Xiaomi ve Leica ortaklığı neler sunacak? İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde yeni nesil amiral gemisi telefonları için Leica ile ortaklığını duyuran Xiaomi'den ilk detaylar geldi. Günümüzde iddialı akıllı telefon kameralarına imza atan Leica, Huawei'den sonra dördüncü kez bir akıllı telefon markasıyla iş birliği yapacak.

Gece çekimlerinde fark yaratacak

Twitter üzerinden yeni açıklamalarda bulunan Xiaomi CEO'su ve kurucusu Lei Jun, ortaklığın kamera devinin asırlık deneyimleri sebebiyle kurulduğunu açıkladı. Bununla birlikte sadece birkaç yıl önce, düşük ışıkta akıllı telefon fotoğrafçılığının yalnızca "karanlığın lekeleri" olduğunu belirten Jun, genel gece performansında büyük bir gelişme yaşandığını ve ''yeni işbirliğiyle daha yeni kilometre taşlarına ulaşılacağını'' söyledi.

Ayrıca açıklamalarının devamında, Xiaomi ve Leica ortaklığından yararlanan ilk mühendislik ürününün Temmuz 2022'de piyasaya sürüleceğini duyuran ünlü CEO, yeni ortaklıkğın düşük ışıklı sahnelerin yalnızca gündüz kadar parlak görünmesini değil, bir gece hissi oluşturulmasına yardımcı olacağını belirtiyor.

Xiaomi'nin açıklamalarından yola çıkarak, gelişmiş kamera performansına sahip yeni bir Xiaomi amiral gemisinin yakında duyurulacağını söyleyebiliriz. Şu anda bu cihazla ilgili daha ince ayrıntılar bilinmiyor ancak önümüzdeki haftalarda yeni duyurular ile karşılaşabiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2724 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Leica ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim