Anlık Bildirim

Yapay zekalı kripto para yatırım aracına ABD'den dava

Yapay zeka davalarına bir yenisi daha eklendi. ABD’li düzenleyiciler kripto ticaretinde yapay zeka kullanımı vadeden YieldTrustAI hakkında dava açtı.             
Yapay zekalı kripto para yatırım aracına ABD'den dava
ABD‘de eyalet düzenleyicileri, kripto para ticaret platformu YieldTrustAI‘nin ‘ponzi’ olduğunu iddia ederek yaptırım davası açtı. Montana, Teksas ve Alabama’dan menkul kıymetler düzenleyicileri, kripto ticaretinde yapay zeka kullanımı vadeden YieldTrustAI’ı durdurmak için harekete geçti.

Yapay Zekaya İlk Menkul Kıymet Davası

YieldTrustAI, yapay zeka algoritmasının, herhangi bir insan trader’dan 25 kat daha yüksek karla 70 kat daha fazla işlem gerçekleştirdiğini iddia etti. ABD’li düzenleyiciler, bu vadedilen yapay zeka getirilerinin, ponzi şeması olduğunu öne sürdü.

Montana düzenleyicisi, YieldBot’un BNB Chain için geliştirildiğini ifade etti. Düzenleyici, uygulamanın yeni yatırımcılar için günde yüzde 2,2’ye varan getiri sağlamak üzere stake programlarıyla arayüz oluşturabileceğini belirtti.

YieldBot akıllı sözleşmesini denetleyen şirketin, kullanıcı varlıklarının kontrolünü elinde tuttuğu için tehlikeli olduğu iddia edildi. YieldTrust’ın web sitesine şu an erişilemiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim