Anlık Bildirim

Yapı Kredi Mobil üzerinden kripto para borsalarına transfer yapılabiliyor

Yapı Kredi Mobil uygulamasına eklenen transfer özelliği sayesinde IBAN bilgisine gerek kalmadan kripto para borsalarına 7/24 para transferi yapılabiliyor.

Yapı Kredi Mobil üzerinden kripto para borsalarına transfer yapılabiliyor Tam Boyutta Gör

Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Yapı Kredi, kullanıcılarının kripto para borsalarına para transferi yapabileceğini duyurdu. Artık kripto para borsalarına Yapı Kredi Mobil üzerinden isteyen kullanıcılar para transferi yapabilecek.

Mobil uygulama üzerinden BTCTurk ve Paribu kripto para borsalarına IBAN veya hesap bilgisine gerek kalmadan 7/24 transfer yapılabilecek.

Konuyla alakalı olarak Yapı Kredi COO’su Cahit Erdoğan şu açıklamalarda bulundu:

“Dijitalleşen günümüz dünyasında artık kullanıcılar diledikleri bankacılık hizmetine, diledikleri zaman ve mekanda en hızlı ve konforlu şekilde ulaşmak istiyor. Bu kapsamda müşterilerimizin bireysel ve kurumsal 800’ün üzerinde bankacılık işlemini kolaylıkla gerçekleştirebildiği Yapı Kredi dijital kanallarına bir yenilik daha ekledik. Artık kripto varlık platformlarına para transferi hizmetimizle, Türkiye’de kripto para alım-satımı yapılabilen Btcturk ve Paribu borsalarına Yapı Kredi Mobil aracılığıyla hesaptan direkt para gönderilebilmesini sağlıyoruz. Bundan sonraki süreçte de dijital bankacılık alanında örnek ve öncü konumumuzu sürdürerek yeni teknolojileri en kullanışlı şekilde müşterilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.”

Kripto paralar kendilerini ana akımda kabul ettirme konusunda hızla ve emin adımlarla ilerliyorlar. Tüm dünyada ve Türkiye’de de bankaların kripto paralar konusunda adımlar attığını gün geçtikçe görüyoruz.

Yapı Kredi Mobil Yapı Kredi Mobil Yapı Kredi Mobil Yapı Kredi Mobil Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Finans Ücretsiz

Yapı Kredi Mobile Yapı Kredi Mobile Yapı Kredi Mobile Yapı Kredi Mobile Finance Ücretsiz 1,5 GB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim