Anlık Bildirim

Yeni 2022 Honda Civic Hatchback'in tasarımına ilişkin ipucu görseli paylaşıldı

Japon üretici, 23 Haziran'daki resmi tanıtım öncesi yeni 2022 Honda Civic Sedan'ın silüetini gösteren bir görsel paylaştı. Ayrıca yeni Civic Hatchback'in ilk kez ABD'de üretileceği de duyuruldu.

Yeni 2022 Honda Civic Hatchback'in tasarımına ilişkin ipucu görseli paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Japon otomotiv devi Honda, geçtiğimiz aylarda yeni nesil Honda Civic Sedan üzerindeki örtüyü kaldırarak merakımızı gidermişti. Şimdi gözler yeni 2022 Honda Civic Hatchback'e çevrildi. Yeni Civic Hatchback, 23 Haziran'da resmi olarak tanıtılacak.

Honda, tanıtım öncesinde yeni 2020 Civic Hatchback'in gövde tasarımı hakkında ipucu veren bir görsel paylaştı. Bu görselde otomobilin yandan silüetini görebiliyoruz. Detaylar çok belli olmasa da güncel nesildeki geriye doğru yükselen omuz çizgisinin yeni Civic Hatchback'te daha düz bir biçimde ilerlediği görülüyor. Bunun yanı sıra artık arka cam üzerinde herhangi bir spoyler yer almıyor.

Yeni 2022 Honda Civic Hatchback'in ön tasarımı büyük ihtimalle sedan kardeşiyle aynı olacaktır. Arka taraftaysa bu görselden de anlaşıldığı üzere daha farklı bir tasarım bizleri bekliyor. Japon markanın sedanda yaptığı gibi yeni Civic Hatchback'in tasarımında da sadeliğe odaklanacağı aşikar. Daha farklı stop lambalarının kullanılacağını görebiliyoruz. Onların üzerinde de entegre bir bagaj spoyleri yer alıyor.

Yeni 2022 Honda Civic Hatchback'in tasarımına ilişkin ipucu görseli paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan patent görüntüsü

Japon üretici yeni Honda Civic Hatchback'in ilk kez ABD'de üretileceğini de onayladı. Buna göre yeni modelin üretimi şirketin Indiana eyaletindeki Greensburg tesisinde yapılacak. Civic Sedan oldukça farklı bir konsol tasarımıyla karşımıza çıkmıştı. Yeni Civic Hatchback de konsol tasarımını ve teknolojilerini sedan kardeşiyle paylaşacaktır.

Öte yandan 2022 Honda Civic Hatchback'teki motor seçeneklerinin sedan ile aynı olup olmayacağını henüz bilmiyoruz. Bu gövde tipinde 180 beygirlik 1.5 litre turbo üniteyi görmemiz mümkün. Sedan versiyondaki motorlar standart olarak CVT kombinasyonuyla geliyor. Yeni Civic Hatchback'teyse 6 ileri manuel şanzıman da göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13119 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, otomotiv ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim