Anlık Bildirim

Yeni Apple Watch modelleri ve watchOS 7'ye dair önemli bilgiler paylaşıldı

watchOS 7, Apple Watch Series 6 ve Series 7'ye eklenecek yeni özellikler paylaşıldı: Touch ID, uyku izleme, oksijen seviyesi ölçme... Ayrıca watchOS 7'nin hangi modellere geleceği de bildirildi.

Yeni Apple Watch modelleri ve watchOS 7'ye dair önemli bilgiler paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Apple'ın akıllı saatler için geliştirmekte olduğu yeni işletim sistemi watchOS 7 hakkında ve şirketin yeni akıllı saat modelleri Apple Watch Series 6 ile Series 7'ye dair önemli bilgiler paylaşıldı.

watchOS 7'nin önemli geliştirmelere ev sahipliği yapacağı bildiriliyor

İsrail merkezli The Verifier isimli haber sitesinin "güvenilir kaynaklardan" elde ettiği bilgilere göre; Haziran ayında online olarak düzenlenecek WWDC 2020 etkinliğinde duyurulacak watchOS 7 işletim sistemi, önemli iyileştirmelere ev sahipliği yapacak. Bu iyileştirmeler arasından en göze çarpan ise tasarım noktasında karşımıza çıkacak.

Güncellemeyle birlikte sistem genelinde tasarımsal bir değişikliğe gidileceği ve yerleşik uygulamaların da bundan nasibini alacağı öngörülüyor. Yeni özellik tarafında ise watchOS 7 ile birlikte Apple Watch'un uyku izleme ve kandaki oksijen miktarını ölçme özelliklerine kavuşacağı, ayrıca Siri'nin de daha yetenekli bir asistan haline geleceği ifade ediliyor. 

Yeni Apple Watch modelleri ve watchOS 7'ye dair önemli bilgiler paylaşıldı Tam Boyutta Gör

watchOS 7 ile birlikte gelmesi beklenen yeniliklerin hangi Apple Watch modelleri için kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Ancak watchOS 7 güncellemesinin Apple Watch Series 3 ve daha üstü Apple Watch modellerine geleceği tahmin ediliyor.

Apple Watch'a Touch ID geliyor

Apple Watch'a Touch ID kimlik doğrulama özelliğinin ekleneceği bir süredir konuşuluyor. Bunun içinse 2021 yılında duyurulacak olan Apple Watch Series 7 modeline dikkat çekiliyor.

Parmak izi okuyucunun ekrana gömüleceği ifade edilse de bu iddialara temkinli yaklaşmakta fayda var. Zira daha önce de bu sensörün Digital Crown'a entegre edileceğine dair söylentiler bulunuyordu. 

Yeni Apple Watch modelleri ve watchOS 7'ye dair önemli bilgiler paylaşıldı Tam Boyutta Gör

COVID-19 pandemisi yüzünden bir aksilik yaşanmazsa, Eylül ayında duyurulacak Apple Series 6'ya dair de önemli bilgiler paylaşıldı. Kayda değer donanım iyileştirmeleri beklenmeyen Apple Watch Series 6'nın daha iyi pil ömrü, Wi-Fi 6 ve daha gelişmiş LTE özelliklerine sahip olacağı tahmin ediliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12102 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, apple watch series 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim