Anlık Bildirim

Yeni bir Superman filmi geliyor: Başrolde Henry Cavill yok

JJ Abrams'ın yapımcılığını üstleneceği, senaryosunu Ta-Nehisi Coates'in yazacağı bir Superman filmi için çalışmalar başladı. Hikayenin bir Black Superman hikayesi olması bekleniyor.

Yeni bir Superman filmi geliyor: Başrolde Henry Cavill yok Tam Boyutta Gör

DC evreninin ve genel olarak çizgi roman karakterlerinin en önemli isimlerinden biri olan Superman'in yeni bir filmi geliyor. 

The Hollywood Reporter'da yayınlanan bir rapora göre Warner Media, J.J. Abrams'ın yapım şirketi Bad Robot ile yeni bir Superman filmi için anlaşmış durumda. Filmin senaristliğini daha öne Marvel'ın Black Panther ve Captain America gibi çizgi roman serilerinde yazarlık yapmış olan Ta-Nehisi Coates üstlenecek.

Duyurulan bu yeni Superman filmi The Joker ve The Batman filmleri gibi genişletilmiş evrene dahil olan filmler olacak. Yani ton olarak daha farklı bir yapım görebiliriz. Ayrıca henüz resmi olarak açıklanmasa da bu yeni Superman filmi için bir Black Superman hikayesi yazılacağı söyleniyor. Black Superman çizgi romanlarda da gördüğümüz Calvin Ellis isimli siyahi bir Superman'e odaklanıyor.

Black Superman için daha öncesinde başarılı oyuncu Michael B. Jordan bir atılımda bulunmuştu ancak proje bir süre sonra yarıda kaldı. Başrolü oynaması için de Michael B. Jordan'ın bu projeye döneceği söyleniyor. Ancak dediğimiz gibi şu an için yalnızca söylenti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18953 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
superman, black superman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim