Anlık Bildirim

Yeni Call of Duty, eski nesil konsollara da gelecek

 2022 yılında çıkacak Call of Duty’nin Infinity Ward tarafından geliştirildiği onaylandı. Infinity Ward’un Twitter üzerinden paylaşımı ise oyunun sadece yeni nesile geleceğini düşündürdü.

Yeni Call of Duty, eski nesil konsollara da gelecek Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en popüler markalarından olan Call of Duty ile ilgili haberler bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz haftalarda Activision’ın Xbox tarafından satın alınmasının ardından marka ile ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Call of Duty 2022’den ilk resmi haber geldi. Activision, 2022 yılında çıkacak Call of Duty’nin Infinity Ward tarafından geliştirildiğini onayladı. Infinity Ward’un Twitter üzerindeki paylaşımı ise hayranları korkuttu. “Yeni nesil Call of Duty yakında” paylaşımı üzerine birçok hayran, bu sene çıkacak Call of Duty’nin yeni nesile özel olacağını düşündü. Ancak ünlü analist Tom Henderson, hayranların yüreğine su serpti.

Bu sene çıkacak olan Call of Duty hem eski hem yeni nesile gelecek

2022 yılında çıkacak olan Call of Duty, Infinity Ward tarafından geliştirilecek. 2019 yılında çıkan Call of Duty Modern Warfare’in devamı olması beklenen oyun büyük ihtimalle Ekim/Kasım gibi çıkış yapacaktır. Ünlü Call of Duty analisti Tom Henderson, yeni çıkacak olan Call of Duty’nin hem eski hem de yeni nesile geleceğini belirtti. Tom Henderson, “yeni nesil Call of Duty” olarak bahsedilen şeyin Modern Warfare 2 ile gelmesi planlanan özel bir oyuna moduna işaret ettiğini belirtti. Modern Warfare 2’nin Escape from Tarkov tarzı açık dünyamsı bir oyun modu ile geleceği belirtiliyor.

Call of Duty 2022, büyük ihtimalle eski nesil için çıkacak olan son Call of Duty olacak. 2023 yılında çıkacak olan ve büyük ihtimalle Treyarch tarafından geliştirilecek olan Call of Duty’nin ise yalnızca yeni nesile gelmesi bekleniyor. Call of Duty serisinin artık bir Xbox markası olması ise önümüzdeki birkaç sene Playstation kullanıcılarını etkilemeyecek. Ancak yeni nesil güncellemeleri, Xbox tarafından satın alınma ve Activision yönetimindeki değişiklikler önümüzdeki yıllarda Call of Duty markasını ciddi anlamda değiştirebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3833 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
call of duty, infinity ward ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim