Anlık Bildirim

Yeni Chrome uzantısı yapay zekayla istediğiniz görüntünün benzerini oluşturuyor

İnternetten bulduğunuz görselleri telif hakkı ihlali nedeniyle kullanmakta endişe mi ediyorsunuz? Google Chrome için hazırlanan yeni bir uzantı bu sorunu aşmanıza yardımcı olabilir.
Yeni Chrome uzantısı istediğiniz görüntünün benzerini oluşturuyor
İnternetten görsel indirmek çok basit olsa da çoğu zaman başkalarının çalışmalarını kopyalamış olursunuz. Chrome tarayıcısı için hazırlanan yeni bir uzantı bu sorunu alışılmadık bir şekilde aşmamızı sağlıyor.

Kaynak görselin ana fikrini koruyarak diğer kullanıcıların çalışmalarına dayalı orijinal görüntüler oluşturan özel bir yapay zeka algoritmasından bahsediyoruz. Böylelikle telif hakkı ihlali konusunda endişe duymanıza gerek kalmıyor.

İstenilen görselin taklidini oluşturuyor

Synthesys X isimli uzantı, kendisine verilen kaynak görsele benzer resimler oluşturabiliyor. Kullanıcılar bu sayede telif haklarını ihlal etmeden istediği tarzda orijinal içerik oluşturma şansına sahip oluyorlar.

Yeni Chrome uzantısı istediğiniz görüntünün benzerini oluşturuyor
Dahası da var. Uzantının geliştiricileri ortaya çıkan görüntüleri kullanma hakkını kullanıcıya bırakarak herhangi bir hak da talep etmiyor. Denemek isterseniz Synthesys X uzantısını buraya tıklayarak resmi Chrome mağazasından indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim