Anlık Bildirim

2022 Honda Integra, yeni Civic'in sportif kardeşi olarak karşımızda

Japon otomotiv devi Honda, Çin'de yeni modeli Integra'yı gösterdi. İlk bakışta yeni Civic'in ikizi gibi görünen 2022 Honda Integra, sahip olduğu detaylarla kardeşinden daha sportif görünüyor.

Yeni Civic'in sportif kardeşi 2022 Honda Integra Çin'de satılacak Tam Boyutta Gör

Yeni Acura Integra'nın ABD pazarında çıkış yapması beklenirken Honda erken davrandı ve Integra ismini Çin'de karşımıza çıkardı. 2022 Honda Integra'yı ilk bakışta Civic Sedan'dan ayırt etmek biraz zor.

Çinli Honda Integra, Guangqi Honda'nın Guangzhou'daki fabrikasında üretilecek. Civic Sedan ise Donggeng Honda tarafından salgının patlak verdiği Wuhan'da üretiliyor. Integra, altyapısını ve dış tasarımının büyük bölümünü yeni Civic ile paylaşıyor. İki model arasındaki farklılığı detaylarda görebiliyoruz.

Yeni Civic'in sportif kardeşi 2022 Honda Integra Çin'de satılacak Tam Boyutta Gör

Örneğin Honda Integra'nın matrix LED farları Civic'tekilere göre daha ince. Ayrıca burun kısmı ve ızgara tasarımı da farlarla daha uyumlu görünüyor. Arka tarafta ise bagaj kapağının, spoylerin ve stopların tasarımı biraz daha farklı. Bu detaylar çift egzoz çıkışı ve 18 inçlik yeni jantlarla birleştiğinde Integra'yı Civic'e göre biraz daha sportif göstermiş diyebiliriz.

2022 Honda Integra'nın iç mekanını göremiyoruz ancak buradaki yerleşim de yeni Civic'tekiyle benzer olacaktır. Motor gamının detayları da henüz belli değil ancak arkadaki 240 Turbo rozeti Civic'te 180 beygir güç ve 240 Nm tork üreten 1.5 litre VTEC turbo dört silindirli üniteyi akıllara getiriyor. Motorun 6 ileri manuel şanzımanla eşlenmesi muhtemel.

Yeni Honda Integra'nın Çin'de yıl bitmeden satışa sunulacağı belirtiliyor. Fiyatı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17983 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, honda ve
4 etiket daha civic integra çin otomobil
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim