Anlık Bildirim

Yeni iPad modelleri için beklenen tarih verildi: Gecikecek

Apple'ın yeni nesil iPad modelleri için geri sayım devam ediyor. Son olarak iPad Mini 7, iPad Air ve iPad Pro için yeni bir tarih ortaya atıldı. Bekleyiş sürecek.
Yeni iPad modelleri için beklenen tarih verildi: Gecikecek Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi iPad Air ve iPad Mini 7 başta olmak üzere yeni nesil Apple iPad modellerinin geçtiğimiz hafta tanıtılması bekleniyordu. Ancak bu olmadı. Son olarak Apple Analisti Mark Gurman, yeni paylaşılan ''power on'' bülteninde yeni nesil iPad’lerin çıkış tarihine açıklık getirdi. Bekleyiş bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. 

Yeni nesil iPad'ler için Mart ayında işaret edildi

Bildiğiniz gibi uzun süredir gündemde olaniPad Pro'nun, 11-inç ve 13-inç olmak üzere iki farklı boyutta tanıtılacağı söyleniyor. Ayrıca her iki model bünyesinde OLED ekran taşıyabilir. iPad Mini 7 modelinin ise, daha önce ProMotion teknolojisine geçiş yapacağı iddia edildi. Ancak hemen ardından 60Hz ekran sunacağı aktarıldı. En büyük yükseltmelerden biri ise, Apple A17 Pro ve "jöle etkisi" sorununun azaltılması olacak. 

Bu noktada Gurman, yeni nesil iPad'lerin Mart ayında piyasaya çıkacağını ve bu duyurunun "en az"  üç model içereceğini belirtti. Bunlar iPad Mini, iPad Air ve 11.nesil iPad olacak. Tabi ki bu duyuruya yeni nesil iPad Pro'nun da dahil olduğunu görebiliriz. Ancak Apple'ın şu an için yalnızca küçük sürümlere odaklandığı belirtiliyor.

Ayrıca paylaşılan bilgiler bunlarla sınırlı değil. Gurman, 9.nesil iPad ve birinci nesil Apple Pencil üretiminin artık durdurulacağını söyledi. Bunun nedeni ise, gelecek nesil iPad'lerin Lightning portunu geride bırakacak olması. Bildiğiniz gibi iPhone 15 ve 15 Pro serisi, USB-C girişi ile karşımıza çıktı. Dolayısıyla bu gelişmenin tüm Apple yelpazesinde geçerli olması bekleniyor. Ancak bu değişiklik için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim