Anlık Bildirim

Yeni James Bond Aaron Taylor-Johnson olabilir

Daniel Craig'den sonra kimin oynayacağı merak edilen James Bond rolü için sonunda oyuncu bulunmuş olabilir. Başarılı oyuncu Aaron Taylor-Johnson, yeni James Bond olabilir.
Yeni James Bond Aaron Taylor-Johnson olabilir Tam Boyutta Gör
Sinemanın en ikonik rollerinden birisi olan James Bond'u bildiğiniz gibi bir süredir Daniel Craig canlandırıyordu ve geçtiğimiz yıl yayınlanan film ile Daniel Craig bu role veda etmişti. Rolün yeni sahibi bulunmuş olabilir.

Aaron Taylor-Johnson Yeni James Bond mu?

Geçtiğimiz günlerde Aaron Taylor-Johnson'ın James Bond yapımcılarıyla konuştuğuna dair bazı söylentiler çıktı ve ardından da oyuncunun deneme çekimlerine girdiği söylendi. Resmi bir onay bulunmuyor ancak güvenilir kişiler bu durumun gerçekleştiğini ve oyuncunun role çok yakın olduğunu söylüyor.

Aaron Taylor-Johnson kesinlikle James Bond rolüne çok yakışacak bir isim. Oyunculuk anlamında bir hayli başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Kendisini daha önce Bullet Train, Avengers Ultron Çağı ve Kick-Ass gibi filmlerde görmüştük. 

Aaron Taylor-Johnson dışında James Bond rolü için Henry Cavill, Tom Hardy, Michael B. Jordan ve birçok isim konuşuluyordu ancak şu ana kadar kimse Aaron Taylor-Johnson kadar konuşulmadı bu yüzden gerçekten de oyuncunun role yakın olduğunu söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2980 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
James Bond, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim