Anlık Bildirim

Mac mini bu yıl güncellenebilir

Apple’ın bu yıl bitmeden Apple M1X yonga seti ile donattığı Mac mini bilgisayarlarını tanıtacağı iddia ediliyor. Ayrıca profesyonellere yönelik bazı artılar da olacak.

Mac mini güncelleniyor Tam Boyutta Gör

Apple’ın yeni nesil M1 yonga seti ile ilk kez boy gösterme şansını bulan Mac mini bilgisayar modeli yıl bitmeden bir güncelleme daha alacak. Yeni model daha güçlü bir yonga seti ile karşımıza çıkacak. 

Yeni Mac mini neler sunacak?

Eylül ayında birden fazla etkinlik yapacağı söylenen Apple muhtemelen yeni Mac mini modelini de bunlardan birisinde tanıtacak. Yeni Mac mini modeli Apple M1X işlemcisi ile gücüne güç katacak. 

Apple’ın Eylül ayında 6+4 çekirdek yapısına sahip Apple M1X yonga setini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu bakımdan Apple M1X yonga seti barındıran Mac ürünleri de bu esnada sahneye çıkacak. 

İç tasarımın yanında dış tasarımda da bazı değişiklikler olacağı söyleniyor. Apple kasaya daha fazla port ekleyerek profesyonellere yönelik bir hale getireceği ve bu nedenle fiyatını da biraz arttıracağı iddia ediliyor. Mac mini yanında MacBook modellerinden de Apple M1X ile güncellenmiş versiyonlar göreceğimiz beklentisi var. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim