Anlık Bildirim

Yeni Metro oyunu yolda; ayrıca Metro Exodus, PS5 ve Xbox Series'e geliyor

Başlangıçta daha çok korku oyunu diyebileceğimiz ancak sonrasında ufak bir tür değişikliğine gidilen Metro serisinin yeni oyunu yolda. Ayrıca Metro Exodus da yeni nesil konsollara geliyor.

Yeni Metro oyunu yolda; ayrıca Metro Exodus, PS5 ve Xbox Series'e geliyor Tam Boyutta Gör

İlk oyunu 2010 yılında yayınlanan ve Dmitry Glukhovsky'nin aynı isimli romanından uyarlanan Metro serisinin yeni oyunu duyuruldu. Ayrıca Metro Exodus için güzel bir haber verildi.

Metro serisinin 10. yılı şerefine seri için yeni haberler paylaşıldı. Öncelikle geçtiğimiz yıl yayınlanan ve yılın önemli oyunlarından biri olan Metro Exodus'un yeni nesil için de yayınlanacağı açıklandı. Oyunun yeni nesil sürümü yüksek kare hızı, artırılmış çözünürlük, kısaltılmış yükleme süreleri ve ray tracing desteği ile yayınlanacak ve Xbox One'da veya PlayStation 4'te oyuna sahip olanlar ücretsiz bir şekilde oyununu yeni nesil için yükseltebilecek. Net bir tarih yok ancak 2021'de yayınlanacağı biliniyor. 

4A Games'in açıkladığı en güzel haber ise şu anda geliştirme aşamasında olan serinin yeni oyunu. Ne yazık ki oyun ile ilgili çok fazla detay paylaşılmadı ancak oyunun PlayStation 5, Xbox Series ve PC için geleceği onaylandı. Son olarak da oyunun yeni neslin tüm özelliklerini kullanacağı söylendi. 

Son olarak da 4A Games, Metro evrenin geçen çok oyunculu bir oyun üzerinde Saber Interactive ile birlikte çalıştıklarını açıkladı. Ancak bu çalışmalarının hikaye odaklı oyunlarını etkilemeyeceğini söylediler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim