Anlık Bildirim

İddia: Yeni nesil iPad Pro modelleri LCD ekrana sahip olacak

Tablet pazarının en başarılı ürünlerinden olan iPad Pro’nun önümüzdeki yıl güncellenmesi bekleniyor. Yeni bir iddia, yeni nesil cihazların hayal kırıklığı yaratacağını belirtiyor.
Yeni nesil iPad Pro modelleri LCD ekrana sahip olabilir Tam Boyutta Gör
Üretkenlik konusunda en başarılı tabletlerden biri olan iPad Pro, geçtiğimiz yıllarda M serisi işlemcilere geçerek adeta bir dizüstü bilgisayara dönüşmüştü. Ayrıca Apple, geçtiğimiz yıllarda iPad Pro’nun 12.9 inçlik modelini mini-LED ekran ile güncelleyerek görsel sanatçılar için daha da çekici hale getirmişti. Ancak iddialara göre firma, gelecek sene tanıtacağı iPad Pro serisi ile hayal kırıklığı yaratacak.

OLED iPad Pro ertelenmiş olabilir

Geçtiğimiz aylarda birçok iddia, M3 işlemcili iPad Pro serisinin OLED teknolojisine yer vereceğini ve ekran kalitesi konusunda oldukça başarılı olacağını belirtmişti. Ancak DigiTimes’ın raporuna göre Apple, yeni nesil iPad Pro ailesinde OLED teknolojisini kullanmayacak, hatta yeni iPad Pro 12.9’un da LCD ekrana sahip olacağı gelen bilgiler arasında.

DigiTimes’a göre Apple’ın böyle bir hamle yapmasındaki asıl sebep finansal. Firmanın iPad Pro pazar payını arttırmak için LCD teknolojisine geri döneceğini, böylece yeni nesil iPad Pro’nun ciddi bir fiyat artışına sahip olmayacağı tahmin ediliyor. DigiTimes’ın bu iddiaları henüz doğrulanmadı, ayrıca birçok kaynak yeni nesil iPad Pro ailesinin OLED ekrana sahip olacağını belirtmeye devam ediyor. Apple’ın 2024 model iPad Pro ailesinde LCD ekran kullanması, birçok kullanıcıyı rahatsız edecektir, belki de Apple, 12.9 inç iPad Pro’nun daha uygun fiyatlı versiyonu üzerinde çalışıyordur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3997 kez okundu.
8 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad pro, ipad pro m3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim