Anlık Bildirim

M3 işlemciye sahip ilk cihazlar yeni MacBook Air ve iMac olabilir

Bloomberg'den Mark Gurman, Apple'ın Mac yükseltmeleri ile ilgili planlarını deşifre etti. Kendisine göre şirket M3 çipli yeni MacBook Air ve iMac modelleri üzerinde çalışıyor.
Yeni nesil M3 işlemcili ilk Apple cihazları hangileri olacak? Tam Boyutta Gör
Bloomberg editörü Mark Gurman gelecekte piyasaya sürülecek Mac bilgisayarlar hakkında yeni detaylar paylaştı. Gurman'a göre Apple hali hazırda M3 işlemcili yeni MacBook Air ve iMac modelleri üzerinde aktif olarak çalışıyor.

Aktarılan bilgilere göre yeni nesil işlemci 3 nanometre fabrikasyon sürecini temel alacak. Böylelikle 5 nm sürecine kıyasla %15'e kadar daha yüksek performans sunabilecek. Ayrıca güç tüketiminin %30 oranında azalacağı belirtiliyor.

Yeni nesil M3 işlemcili ilk Apple cihazları hangileri olacak? Tam Boyutta Gör

M3 işlemcili ilk modeller ne zaman gelecek?

M3 tabanlı ilk Apple cihazların 2023 sonu ya da 2024 başı gibi piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bunlar muhtemelen 13 ve 15 inç MacBook Air ile birlikte yeni iMac olacak. M3 yükseltmesi için başka modellerin de bahsi geçiyor.

Apple analisti Ming-Chi Kuo şirketin 2024'ün ilk yarısında M3 Pro ve M3 Max işlemcili MacBook Pro modellerini piyasaya sürebileceğini söyledi. Önümüzdeki haftalarda Apple'ın M3 işlemcili modellerle ilgili planları daha da netleşecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim