Anlık Bildirim

PS5 için geliştirilen yeni nesil VR, Residen Evil 7 ve Hitman 3 gibi hibrit oyunları hedefleyecek

Şu anda geliştirme aşamasında olduğunu bildiğimiz PlayStation 5 için çıkacak olan yeni nesil VR cihazı, Residen Evil 7 ve Hitman 3 hibrit oyunları hedefliyor.

Yeni nesil PS VR, özel oyun değil, hibrit oyunları hedefleyecek Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda yeni nesil bir PlayStation VR cihazı üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Konsola dair bazı resmi olmayan ayrıntılar paylaşılsa da hala pek bir detay bilmiyoruz. Son çıkan söylentiler ise heyecanlandıran cinsten diyebiliriz.

Özel Oyunlara Değil, Hibrit Oyunlara Odaklanılacak

Bildiğiniz gibi PlayStation özel oyunları ile daha çok ön planda. PlayStation VR cihazı için de aynı şekilde birçok özel oyun çıkartıyorlar. Bu oyunlar hem konsola özel hem de VR için özel olarak geliştirilen oyunlar. Bu oyunlar dışında Resident Evil 7 ve Hitman 3 gibi hem VR ile hem de normal olarak oynanabilen oyunlar bulunuyor. Son çıkan söylentiler ise Sony'nin yeni nesil VR cihazında hibrit oyunlara odaklanacağı yönünde. UploadVR'ın bu söylentileri onayladığını da aktaralım.

Kısaca Sony yeni nesilde VR deneyimden uzaklaşıp konsol kalitesinde AAA oyunlara odaklanacak gibi duruyor. Bu habere üzülenler de olacaktır. Ancak Sony gerçekten böyle bir tercih yapıyorsa hibrit oyunlardan daha büyük bir geri dönüş aldıklarını düşünebiliriz. Siz hangi türde oyunları daha çok seviyorsunuz, yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yeni nesil VR cihazının resmi tanıtımı ne zaman yapılacak ya da cihaz ne zaman çıkış yapacak bilinmiyor. Ancak gerçekten de etkileyici bir cihaz üzerinde çalışıyorlar gibi duruyor. Cihazın 2022 veya 2023 yılında çıkması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim