Anlık Bildirim

Yeni PUBG oyunu PUBG: New State'e 10 milyondan fazla kişi ön kayıt yaptırdı; 2021'in sonunda çıkacak

Orijinal battle royale PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'un yapımcıları KRAFTON'un yeni PUBG oyunu PUBG: New State'in Google Play'deki erken kayıt sayıları 10 milyonu geçti.

Yeni PUBG oyunu PUBG: New State'e 10 milyondan fazla kişi ön kayıt yaptırdı; 2021'in sonunda çıkacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini orijinal battle royale PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'un yapımcıları KRAFTON Inc'in yaptığı yeni PUBG oyunu PUBG: New State'in erken kayıt sayısı güncellendi.

Duyurulduğu günden bu yana merakla beklenen ve mobil oyuncuların bir hayli heyecanlı olduğu PUBG New State, duyurulması ile birlikte Android cihazlarda ön kayıta açıldı. Duyurulmasının üzerinden 43 gün geçmiş durumda ve toplamda 173 ülkeden ön kayıt yapıldı. Toplam ön kayıt sayısı ise 10 milyonu geçti. Ön kayıtın şu anda yalnızca Android için açık olduğunu da hatırlatalım.

Oyunun resmi Twitter sayfasında yapılan açıklamada güncel ön kayıt sayısı verilirken bir de oyunun çıkış dönemine dair ilk bilgi verildi. Ne yazık ki tarih hala belli değil ancak yapılan paylaşıma göre oyun 2021'in sonlarında yayınlanacak.

Bu yeni PUBG oyunu PUBG: New State, grafiksel anlamda sınırları zorlaması beklenen bir oyun. Kullanılan Global Illumination teknolojisi sayesinde yalnızca daha iyi grafik değil, ayrıca daha stabil de bir oyun karşımıza çıkacak. Oyun mobil cihazlar için geliştiriliyor.

NEW STATE Mobile NEW STATE Mobile NEW STATE Mobile NEW STATE Mobile KRAFTON, Inc. Gerçekçi Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim