Anlık Bildirim

Yeni Star Trek filminin yönetmeni belli oldu: WandaVision sürprizi

Star Trek serisinin yeni filmi WandaVision'ın yönetmeni Matt Shakman'a emanet edildi. Filmin vizyon tarihi de şimdiden belli olmuş durumda.

Yeni Star Trek filmini yönecek isim belli oldu Tam Boyutta Gör

Star Trek serisi uzun bir aranın ardından tekrar beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni Star Trek filmini yönecek olan isim de nihayet belli olmuş durumda. Deadline'ın haberine göre yapımcı firma Paramount, WandaVision'ın yönetmeni Matt Shakman'ı yeni Star Trek filminin başına getirdi.

2023'te yayınlanması bekleniyor

Shakman'ın yöneteceği Star Trek filminin 9 Haziran 2023'te vizyona girmesi bekleniyor. Deadline'da yer alan bilgilere göre filmin senaryosu Lindsey Beer (The Magic Order) ve Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) tarafından yazılmış. Senaryonun hazır durumda olduğu ve Matt Shakman'ın gelişiyle birlikte önümüzdeki ilkbahar aylarında hızlı bir şekilde filmin yapımına başlanacağı belirtiliyor.

Yeni Star Trek filminin detaylarıyla ilgili şu anda hiçbir bilgimiz yok. Filmin yepyeni bir oyuncu kadrosu ve hikayeyle gelmesi bekleniyor. Serinin son filmlerinde başrollerde yer alan Chris Pine, Zoe Saldana, Karl Urban ve Simon Pegg gibi isimler yeni filmde yer alacak mı henüz belli değil.

Star Trek serisi beyaz perdedeki son filmleriyle gişede beklentilerin altında kalmıştı. Yapımcı firma Paramount bu nedenle bir süredir serinin geleceği için farklı planlar yapıyordu. unlardan birisi ve belki de en heyecan verici olanı Quentin Tarantino'nun yöneteceği R-Rated (+18) Star Trek filmiydi. Ancak Tarantino'nun bu projesi 2019'da açıklanmayan sebepler nedeniyle iptal edildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim