Anlık Bildirim

Renk değiştiren yeni Xbox kontrolcüsü duyuruldu: İşte Aqua Shift'ten ilk görseller

Xbox'ın yeni bir renge sahip kontrolcüsü Aqua Shift Special Edition duyuruldu. 31 Ağustos'ta çıkış yapacak olan kontrolcü özellikle rengi ile dikkat çekiyor.

Yeni Xbox kontrolcüsü Aqua Shift Special Edition duyuruldu Tam Boyutta Gör

PlayStation'a göre birçok farklı kontrolcü modeline sahip olan Xbox'ın yeni kontrolcüsü Aqua Shift Special Edition duyuruldu.

Aqua Shift Special Edition ismi ile duyurulan yeni Xbox kontrolcüsü özellikle rengi ile dikkat çekiyor diyebiliriz. Kontrolcü 31 Ağustos'ta çıkışını yapacak. Türkiye'ye gelmesi biraz daha uzun sürebilir. Kontrolcünün yurt dışı fiyatı 69,99 dolar. Türkiye fiyatı belli değil ancak 900 TL civarında olacağını söyleyebiliriz. Standart kontrolcünün Türkiye fiyatı 849 TL'ye yükselmiş durumda olduğu için bu özel versiyon da biraz daha pahalı olacaktır.

Kontrolcünün ilk görsellerini ve özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Aqua Shift Special Edition Özellikleri ve Görselleri

Oyun deneyiminizi bir üst seviyeye çıkarın

Renk değiştiren mavi bir parlaklığa ve dalgalı yüzeye sahip Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Aqua Shift Special Edition ile gerçeküstü bir deneyim yaşayın. Hibrit yön düğmeleri ve tetik düğmeleri, yassı düğmeler ve arka gövdede kaymaz yüzey sayesinde hedefe kilitlenin. Özel bir Paylaş düğmesiyle sorunsuz bir şekilde içerik yakalayın ve paylaşın. Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 bilgisayar ve mobil cihazlar dahil olmak üzere cihazlar arasında eşleştirme, oyun oynama ve geçiş yapma işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirin.

Yeni Xbox kontrolcüsü Aqua Shift Special Edition duyuruldu Tam Boyutta Gör

Özel Paylaş Düğmesi

Yeni Paylaş düğmesiyle ekran görüntüleri, kayıtlar ve daha fazla içeriği sorunsuz şekilde yakalayıp paylaşın.

Hedefe Kilitlenin

Yeni hibrit yön düğmeleri ve tetik düğmeleri, yassı düğmeler ve arka gövdede kaymaz yüzey sayesinde hedefe kilitlenin.

Cihazlar Arasında Geçiş Yapın

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10 bilgisayar, Android ve iOS'un dahil olduğu cihazlar arasında eşleştirme ve geçiş yapma işlemlerinizi kolayca gerçekleştirin.

Uyumluluk

Konsol, bilgisayar, cep telefonları ve tabletler üzerinde kablosuz oyun için Xbox Kablosuz ve Bluetooth® teknolojisini içerir. 3,5 mm stereo mikrofonlu kulaklık jakını, uyumlu tüm mikrofonlu kulaklıklarla kullanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim