Anlık Bildirim

Yerli dijital içerik platformu GAİN, Rams Türkiye'ye satıldı

Yüzde 100 yerli yatırımla Gözde Akpınar tarafından kurulan dijital içerik platformu GAİN'in tüm hisseleri Rams Türkiye'ye satıldı. Rams Global'in medya sektöründeki ilk satın alımı oldu. 
Yerli içerik platformu GAİN, Rams Türkiye'ye satıldı
Yerli dijital içerik platformu GAİN, Rams Global çatısı altında faaliyet gösteren Rams Türkiye’ye satıldı. GAİN’in Kurucusu Gözde Akpınar, hisselerinin tamamını devrettiğini duyurdu.

2 milyon kullanıcıya ulaştı

2020 yılının Aralık ayında kurulan GAİN, 2 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştı. Ayak İşleri, Hamlet, Aslında Özgürsün, On Bin Adım, Metot, Terapist, Etkileyici ve Cezailer gibi GAİN’e özgü içeriklere ev sahipliği yapıyor. Canlı haber ve canlı talkshow yayınları da yapılan GAİN’de ayrıca BBC First dizilerine de yer veriliyor.

GAİN’in kurucusu Gözde Akpınar, 1 Haziran’a kadar Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam edecek. Gözde Akpınar, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Üç yıldan fazla bir süredir devam eden GAİN yolculuğumuzda, önemli bir karar aldık. Hepimizin ortak mücadelesiyle, sıfırdan bugünlere getirdiğimiz şirketimiz artık yeni bir döneme giriyor. Bugün itibarıyla GAİN’in bütün hisselerinin Rams Türkiye tarafından satın alınması için el sıkışmış bulunmaktayız. Türkiye’nin yüzde yüz yerli yatırımla kurulan dijital platformu olan GAİN için ilk günden beri hayalimiz, ülkemizden globale açılan bir marka yaratmaktı. Global dev rakiplerimizin olduğu sektörde, bize inanan ekibimiz ve iş ortaklarımızla birlikte farklı işler yaparak izleyicilerimiz ile birbirimizi daha iyi anlayarak güçlü bir bağ kurduk. Bu satışın ülkemiz için hayırlı olmasını ve bu bağın gelişerek sürmesini diliyorum.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim