Anlık Bildirim

Yılın beklenen bilim kurgu filmi Dune 2’den ilk fragman yayınlandı

Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Dune: Bölüm 2'den ilk fragman yayınlandı. Frank Herbert'in bilim kurgu klasiğinden uyarlanan "Dune" devam filmi 3 Kasım'da sinemalarda olacak.
Yılın beklenen filmlerinden Dune 2 için ilk fragman yayınlandı! Tam Boyutta Gör
22 Ekim 2021 tarihinde vizyona giren ve  Frank Herbert aynı isimli eserinden uyarlanan Dune: Çöl Gezegeni, Warner Bros'un en başarılı yapımlardan biri olmayı başardı. Bu bağlamda tüm gözler gözler serinin devam filmine çevrildi diyebiliriz. Şimdi Dune: Bölüm 2 için ilk fragman yayınlandı.

Dune 2 için ilk fragman yayınlandı

İlk filmden iki yıl sonra gelen devam filmi Dune: Bölüm 2, 3 Kasım tarihinde izleyiciler ile buluşacak. Serinin ikinci bölümü öncesinde paylaşılan fragmanda ise, Zendaya (Chani) ve Timothée Chalamet’in (Paul) evreni kurtarmak için tekrar güçlerini birleştirdiğini görüyoruz.

İlk romanın ikinci yarısını ele alacak Dune: Çöl Gezegeni'nin yönetmenliğini Denis Villeneuve üstlenecek. Yapımın oyuncu kadrosunda ise, ilk filmden tanıdığımız Timothée ChalametRebecca Ferguson, Zendaya, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, David Dastmalchian, Javier Bardem, Stephen McKinley Henderson ve Charlotte Rampling gibi ünlü isimler yer alıyor.

Ayrıca yeni filmde ilk kez, İmparator Shaddam IV rolünde Christopher Walken, Prenses Irulan rolünde Florence Pugh, Lady Margot rolünde Léa Seydoux ve Feyd-Rautha Harkonnen olarak Austin Butler'ı göreceğiz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2822 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dune 2, Dune: Çöl Gezegeni ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim