Anlık Bildirim

Telefonunuzda izlediğiniz YouTube videosuna PC'nizden kolayca devam edebileceksiniz

Google, popüler video izleme platformu YouTube'a kullanışlı bir özellik ekledi. Artık mobil cihazınızda izlemeye başladığınız videoya bilgisayarınızdan kolayca devam edebileceksiniz.

YouTube'a kullanışlı bir özellik eklendi Tam Boyutta Gör

Google geliştiricileri YouTube'a yeni özellikler ekleyerek popüler video izleme platformunu daha kullanışlı hale getiriyor. Arama devi şimdi de mobil cihazınızda açtığınız videoyu masaüstünde izlemeye devam etmenizi sağlayan bir özellik sunmaya başladı.

Söz konusu özellik YouTube'un Android veya iOS uygulamasında açtığınız ve tamamını izlemeden kapattığınız videoyu masaüstü tarayıcınızda izlemeye devam etmenizi kolaylaştırmayı hedefliyor. Daha da güzeli bu özelliğin Premium abonelik gerektirmemesi.

YouTube'a kullanışlı bir özellik eklendi Tam Boyutta Gör

Nasıl çalışıyor?

Mobil cihazınızda açtığınız ancak yarıda bıraktığınız video, bilgisayarınızda YouTube'u açtığınızda ekranın sağ alt köşesindeki mini oynatıcıda görüntülenecek. Dilerseniz tam ekran boyutunda büyüterek izlemeye kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Elbette ki bu özelliği kullanabilmeniz için her iki cihazda da aynı Google hesabı ile oturum açmış olmanız gerekecek. Yeni özellik şu anda sınırlı sayıda kullanıcıya sunuluyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde tüm YouTube kullanıcıları bu özellikten yararlanabilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim