Anlık Bildirim

YouTube, Music uygulamasına kişiye özel dört yeni çalma listesi getiriyor

Yıl sonunda Google'ın tek müzik uygulaması olarak kalacak YouTube Music'e, sektörde elinin güçlü olabilmesi için yeni özellikler getiriliyor. Son olarak dört yeni çalma listesi uygulamaya dahil olacak

YouTube, Music uygulamasına kişiye özel dört yeni çalma listesi getiriyor Tam Boyutta Gör

YouTube Music, bu yılın sonunda Google'ın tek müzik uygulaması olarak hayatına devam edecek. Google, bu durumu gerçekleştirmeden önce YouTube Music'i yeterince donanımlı hale getirmek için çabalıyor. Şirket, yıl sonuna kadar uygulamayı yeterince kullanıcı dostu hale getirip Spotify'ın karşısında güçlü bir şekilde durmak istiyor.

Yeni çalma listeleri ülkemizde Antrenman Mix'iKonsantrasyon Mix'iKarışık Enerji Listeniz ve Karışık Rahatlama Listeniz  olarak adlandırılıyorlar. Yeni çalma listeleri, henüz kullanıcıların ana sayfalarında görünmüyor. Bağlantılara tıklayıp listeleri kaydederseniz her pazartesi yenilenecek olan 4 yeni çalma listesini ana sayfanızda görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca yeni çalma listelerinin, yakın bir zamanda gelecek güncelleme ile yerleşik hale gelmesi bekleniyor.

YouTube, Music uygulamasına kişiye özel dört yeni çalma listesi getiriyor Tam Boyutta Gör

YouTube Music, Android akıllı telefonlarda yerleşik müzik çalar olarak Google Play Müzik'in yerini alıyor. Geçiş, Google'ın bu yılın sonuna kadar Play Müzik'i tamamen ortadan kaldıracağını belirtmesiyle başladı. Play Müzik kullanıcıları kitaplıklarını YouTube Music'e aktarabiliyorlar.

YouTube Music YouTube Music YouTube Music YouTube Music Google LLC Müzik ve Ses Ücretsiz

YouTube Music YouTube Music YouTube Music YouTube Music Music Ücretsiz 220,1 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim