Anlık Bildirim

YouTube Music, yakında şarkının cover olduğunu belirtecek

Yakın bir zamanda uyku zamanlama özelliğini test eden YouTube Music, şimdilerde cover şarkılar üzerinde çalışıyor. İşte test aşamasında keşfedilen özelliğin detayları:
YouTube Music, yakında şarkının cover olduğunu belirtecek Tam Boyutta Gör
Popüler müzik dinleme platformlarından YouTube Music, rakiplerine yetişmek ve de geçmek için her geçen gün kendini geliştiriyor. Yakın bir zamanda uyku zamanlayıcı özelliğini test eden şirket, ortaya çıkan bir rapora göre şimdilerde cover şarkılar üzerinde çalışıyor.

Cover şarkılarda yeni bir etiket bulunacak

YouTube Music, yakında şarkının cover olduğunu belirtecek Tam Boyutta Gör
Bir Reddit kullanıcısının yaptığı paylaşım ile ortaya çıkan YouTube Music'in yeni özelliği ile artık cover şarkılar, bir etiket sayesinde belirtilecek. Yukarıdaki görselden de görüldüğü üzere şarkının orijinal halinde herhangi bir etiket bulunmamakta. Ancak başka biri tarafından seslendirilen versiyonların alt kısmında, cover etiketi bulunmakta.

Henüz test aşamasında olan özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmesede yakın bir zamanda yayınlanacak bir güncelleme ile kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor.

Kaynakça https://www.androidpolice.com/youtube-music-song-cover-label/ https://www.reddit.com/r/YoutubeMusic/comments/13lwbd4/looks_like_ytm_will_now_tell_you_if_a_song_is_a/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim