Anlık Bildirim

Youtube yeni bir TV platformu üzerinde çalışıyor: Tamamen ücretsiz olacak

YouTube, şimdi de geleneksel televizyon kanallarına rakip olacak. Şirketin tamamen ücretsiz yeni bir televizyon platformu üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Yeni hizmet neler sunacak? İşte detaylar 
Youtube, ücretsiz bir TV platformu üzerinde çalışıyor! Tam Boyutta Gör
Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan Youtube, yakında ''kablo tv'' kanallarını ücretsiz olarak yayınlamaya başlayabilir. Hatırlayacak olursak içerik devi, Youtube TV adı altında benzer bir sisteme imza atmıştı. Ancak bu hizmet ülkemizde kullanıma sunulmadı. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Youtube, tıpkı Youtube TV gibi ancak tamamen ücretsiz bir “kablo tv” hizmeti hazırlıyor.

Youtube ücretsiz TV platformu için testlere başladı

Bilmeyenler için Youtube TV, günümüzde Fox, RSPN, CNN, NFL TV ve CBS gibi kanallara destek sunuyor. Yeni platformda ise yer verilecek kanal sayısı büyük oranda artacak. Bu bağlamda şirketin, çeşitli dizileri, filmleri ve tüm TV kanallarını platformuna getirmek için görüşmelere başladığı bildiriliyor. Bu şirketler arasında Marvel, Disney, MGM’in televizyon yayın haklarına sahip olan FimRise, History Channel, Crime + Investigation gibi kanalların sahibi A+E Networks ve Lionsgate yer almakta.

Ayrıca Youtube, yeni hizmetin halihazırda bazı kullanıcılar tarafından test edildiğini söyledi. Bununla birlikte yeni TV platformu kapsamında kullanıcılar, tıpkı televizyon kanallarında olduğu gibi reklamlar ile karşılaşacak. Görünüşe Youtube, hem Netflix, Amazon Prime ve Disney+ gibi dijital içerik platformlarına hem de geleneksel TV kanallarına rakip olmayı planlıyor. Yeni hizmetin ülkemizde kullanıma sunulup sunulmayacağı ise henüz açıklanmadı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5383 kez okundu.
14 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim