Anlık Bildirim

Youtube'un resim içinde resim özelliği, yakında tüm kullanıcılara sunulabilir

Google, ABD'de YouTube'da resim içinde resim özelliğini ücretsiz olarak sunuyor. Ancak diğer bölgelerde özellikten sadece Premium kullanıcıları faydalanabiliyor. Ancak yakında durum değişebilir.
Youtube'un resim içinde resim özelliği, yakında herkese gelebilir Tam Boyutta Gör
Google, ABD'de 2022'den beri YouTube'da resim içinde resim (PIP) özelliğini ücretsiz olarak sunuyor. Ancak diğer bölgelerde şirket bu özelliği hâlâ Premium aboneliğin bir parçası olarak sunuyor. Ancak durum nihayet değişiyor gibi görünüyor.

Android ve iOS kullanıcılarına sunulmaya başlandı

Android Police'in haberine göre Google, son birkaç haftadır Avrupa'daki bazı ücretsiz YouTube kullanıcılarına resim içinde resim özelliği sunmaya başladı. Gelen bilgilere göre özellik, Android'in yanı sıra iOS kullanıcılarına da sunulmuş durumda.

Google, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadığı için özelliğin tüm Youtube kullanıcılarına gelip gelmeyeceğiyle ilgili bir şey söylemek mümkün değil. Resim içinde resim özelliğini manuel olarak açmanız gerektiğini belirtmekte fayda var. YouTube uygulamasında, ekranın sağ alt köşesindeki profil simgesine tıklayarak, Ayarlara ulaşıp, Ayarlar menüsünde Genel'e tıklayarak resim içinde resim özelliğini etkinleştirebilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim