Anlık Bildirim

Yüzüklerin Efendisi kadrosu serinin 20. yılını bir rap şarkısıyla kutladı

Popüler film serisi Yüzüklerin Efendisi'nin oyuncu kadrosu serinin 20. yılı şerefine rap parça yayınladı. Rap parça dışında bir de enteresan bir klip sizleri bekliyor.

Yüzüklerin Efendisi kadrosundan 20. yıl şerefine rap şarkı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en popüler film serilerinden birisi olan Yüzüklerin Efendisi'nin ilk filmi bundan 20 yıl önce vizyona girmişti. Şu anda bile birçok açıdan başarılı olan filmin oyuncu ekibi de geçtiğimiz günlerde 20. yıl şerefine enteresan bir video paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde The Late Show with Stephen Colbert isimli program esnasında Yüzüklerin Efendisi ekibinden enteresan bir klip geldi. Serinin oyuncu kadrosundan bazı isimler 20. yıl şerefine bir rap şarkısı paylaştı. Şarkının ayrıca bir klibi de mevcut. Tamamen eğlence amaçlı yapıldığı bir hayli belli olan klibin gerçekten eğlenceli olduğunu da söylemek gerek.

Klipte özellikle Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Hugo Weaving, Andy Serkis, Orlando Bloom, Viggo Mortensen, Method Man, Killer Mike ve Anna Kendrick gibi ünlü isimleri görebiliyoruz. Bahsi geçen klibi aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi Rap Şarkısı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim