Anlık Bildirim

Zack Snyder's Justice League'den Batman'in bulunduğu yeni bir görsel paylaşıldı

Yayın tarihi yaklaşan Zack Snyder's Justice League'in yönetmen, Zack Snyder, Knightmare Batman'den bir görsel paylaştı. Görseli haberimizde bulabilirsiniz.

Zack Snyder's Justice League'den Batman'in bulunduğu yeni bir görsel paylaşıldı Tam Boyutta Gör

2017 yılında yayınlanan Justice league'in farklı bir versiyonu olarak yayınlanacak olan Zack Snyder's Justice League'den yeni bir görsel yayınlandı.

Filmin yönetmeni Zack Snyder'ın paylaştığı görselde Ben Affleck'in canlandırdığı Batman'i görebiliyoruz. Daha doğrusu Batman yerine Knightmare Batman'i gördüğümüzü söylemek gerek. Zack Snyder's Justice League belli ki Batman v Superman filmi ile de birçok bağlantıya sahip olacak. Umuyoruz yine yerde yatan ve şaka yapan bir Batman görmeyiz.

Zack Snyder's Justice League'de orijinal filmde görmediğimiz birçok karakteri göreceğiz. Bu karakterlerin başında Joker, Darkseid ve Martian Manhunter bulunuyor. Filmin orijinal filmden farklı ve daha karanlık olacağı açık bir şekilde belli ancak kalitesini çıktığında anlayabileceğiz. Orijinal filmin pek de iyi bir film olmadığını söylemek gerek.

Zack Snyder's Justice League, 18 Mart 2021'de 4 saatlik bir film şeklinde HBO Max'te yayınlanacak. HBO Max'in olmadığı ülkelerde nasıl yayınlanacağı bilinmiyor. Bahsi geçen Batman görselini aşağıda bulabilirsiniz.

Zack Snyder's Justice League'den Batman'in bulunduğu yeni bir görsel paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim