Anlık Bildirim

Zoom bağımsız bir etkinlik uygulaması geliştiriyor

Zoom Events uygulaması ile ücretli kullanıcılar sanal lobi gibi gelişmiş araçlara erişebilecekler. Ücretsiz kullanıcıların da belirli ölçekte yararlanabileceği uygulama yaz aylarında yayınlanacak.

Zoom Events geliyor Tam Boyutta Gör

Pandemi döneminde patlama yaparak en çok kullanılan uygulamalar arasına giren Zoom, kurucusunu da milyarder yapmıştı. Zoom yavaş yavaş kendi ekosistemini kurmak için hazırlıklar yapmaya başladı. 

Zoom Events nedir?

Zoom platformu bir süredir yan uygulamalar için planlar yapıyor. OnZoom uygulaması Eventbrite tarzında etkinlik duyurma ve biletleme odaklı olarak sonbahar döneminden bu yana beta sürecinde. Firma bir de mail uygulaması üzerinde çalışıyor. 


Bugün yapılan duyuruda Events adı verilen yeni bir uygulamanın lansmanı yapıldı. Events uygulaması kullanıcıların etkinlik düzenlemesini ve arkadaşları ile paylaşmasını sağlıyor. Gelişmiş anlamda ise etkinliklerin listelendiği bir merkez, özelleştirilebilir biletleme, istatistikler, kayıt formları gibi sanal lobi benzeri özellikler sunuyor. 

Zoom Events belirli özellikleri ücretsiz olarak sunacak ancak gelişmiş özellikler ücretli kullanıcılara yönelik olacak. Böylece etkili şekilde Zoom kullanmak isteyen kurumların ücretli servislere teşvik edilmesi sağlanacak. Uygulamanın yaz aylarında kullanıma sunulacağı belirtiliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim