Anlık Bildirim

10 000 mAh kapasiteli akıllı telefon satışa çıkıyor

Dünyanın en güçlü bataryasına sahip akıllı telefon olarak ün yapan Çinli Qukitel'in K10000 adındaki akıllı telefonu ön siparişe başladı. Artık kullanıcılar için harici şarj istasyonu tarih oluyor.

Akıllı telefon kullanıcıları için harici bir batarya desteği artık kaçınılmaz oldu. Gerek kılıf halinde gerekse de harici istasyon şeklinde kullanıcılar ekstra enerji ihtiyaçlarını karşılayabiliyor ancak sürekli yanında taşınması ve cihaz haricinde şarj etme gerekliliği rahatsızlık verebiliyor. 

Oukitel dünyanın en güçlü bataryasına sahip K10000 adındaki akıllı telefonu ile tüketicilerin bu sorununa çözüm bulmaya geliyor. 10000mAh kapasiteli bataryası sayesinde günlerce şarj etmeden kullanabildiğiniz akıllı telefon ayrıca yanınızdaki diğer mobil cihazları da şarj edebilecek kapasitede. 

Oukitel K10000 sadece batarya ihtiyacına göre dizayn edilmiş. Bunun haricinde alt seviyeye yakın bir donanım çizgisi izliyor. 5.5 inçlik IPS ekranda 720p çözünürlük sunan model, 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran ve 1GHz saat hızında çalışan MT6735 yonga setinden gücünü alıyor. 

2GB RAM, 16GB artırılabilir kapasite, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, Android 5.0 işletim sistemi, Çin LTE standardı gibi özellikler barındıran modelin bataryası 3.5 saatte tam olarak dolum sağlayabiliyor. Modelin kalınlığı ise 14mm'ye kadar çıkıyor ve be değer taşınabilir bir istasyon kalınlığına tekabül ediyor. Oukitel K10000 modeli indirimle 200$ fiyat etiketinden ön siparişe başladı. Modelin sevkiyatı ise 2 Ocak itibariyle başlayacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5980 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oukitel, oukitel k10000 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim