Anlık Bildirim

12 GB RAM'li OnePlus 8 Pro Geekbench'te görüntülendi

OnePlus 8 ailesinin en güçlü üyesi OnePlus 8 Pro'nun 12 GB RAM'li varyantı GALILEI IN2023 kod adı ile performans testi ve cihaz karşılaştırma platformu Geekbench'te görüntülendi.
Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus yakın gelecekte OnePlus 8 ailesini tanıtmaya hazırlanıyor. Standart model, Lite ve Pro olmak üzere birbirinden farklı seviyelerde en az üç varyantla gelmesi beklenen serinin üyelerine dair sıklıkla pek çok detay ortaya çıkıyor. Bunlardan en sonuncusu Pro varyantın performansına ve donanımına dair bazı detayları ortaya koyan Geekbench kayıtları.
GALILEI IN2023 model numarasını taşıyan cihaz, performans testi ve cihaz karşılaştırma platformu Geekbench'te görüntülendi.
Geekbench kayıtlarında ortaya çıkan bazı detaylardan söz edecek olursak; cihaz 1.8GHz hızında çalışan Snapdragon 865 yonga setinden gücünü alıyor ve 12 GB RAM ile geliyor. Geekbench'te şu an için yalnızca modelin 12 GB RAM'li varyantı test edilmiş olsa da cihazın 8-10 GB'lık daha düşük RAM seçenekleri ile de alıcı bulması bekleniyor. Bunlara ek olarak görünüşe bakılırsa cihaz, Android 10 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak.
OnePlus 8 Pro'nun tek çekirdek testinde 4296 puan, çoklu çekirdek testinde ise 12531 puan aldığı görülüyor. Snapdragon 855+'lı selefi OnePlus 7T ile kıyaslandığında gözle görülür bir gelişme kaydedildiğini söyleyebiliriz.
Son olarak cihazın OnePlus'ın ilk 120 Hz yenileme hızına sahip ekranlı modeli olacağından da söz etmemiz gerek. 
Cihazın tasarımı, fiyatı, çıkış tarihi gibi konular hakkında ise henüz herhangi bir güvenilir bilgi bulunmuyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim