Anlık Bildirim

127 milyon dolarlık XRP, borsalar arasında transfer edildi

Güney Kore’deki dev borsalar arasında yüklü miktarda XRP transferi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bu işlemler sonrasında XRP’nin zincir üstü etkinliğinde önemli bir artış yaşandı.

127 milyon dolarlık XRP, borsalar arasında transfer edildi Tam Boyutta Gör

Whale Alert tarafından tespit edilen işlemlere göre, Güney Kore merkezli dev kripto para borsaları Bithumb ve Coinone arasında 127,3 milyon dolarlık XRP transferi gerçekleştirildi.

Bithumb, borsası toplamda 80.000.000, 20.000.000 ve 12.000.000 XRP’lik transfer işlemi gerçekleştirdi. Bu işlemler toplamda 112 milyon dolar değerindeydi. Öte yandan Coinone borsasından da 13.344.236 XRP’lik transfer gerçekleştirildi.

Bu işlemlerin tamamı borsa içi cüzdanlar arasında yapıldı. Daha önce Bitfinex, Bithumb borsasının resmi bir şekilde açıklanmasa da Ripple’ın ODL koridorunun bir parçası olduğunu açıklamıştı. Santiment cephesinden yapılan açıklamada, XRP’nin piyasa etkinliğinin oldukça yüksek olduğu ifade edildi. Öyle ki geride bıraktığımız Ekim ayında aktif XRP cüzdan adreslerinin sayısı 147 bine yükseldi. Bu sayı 2020 yılının Mayıs ayında 50 bin seviyesindeydi. 

CoinGecko verilerine göre en değerli 10 kripto para arasında sekizinci sırada yer alan XRP haberimizin hazırlandığı sırada 0,80 dolardan işlem görüyordu. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim