Anlık Bildirim

13MP ön kameralı Oukitel U13 geliyor

Büyük bataryalı akıllı telefonları ile Çin’de beğeni toplayan Oukitel, fiyat-performans konusunda iddialı U7 Plus modelinden sonra şimdi de U13 modelini hazırlıyor.

10 000mAh bataryalı akıllı telefonu ile dikkat çeken ve Çin’de belirli bir kitleyi kendisine bağlamayı başaran Oukitel, özçekime odaklandığı yeni akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Oukitel U13

Oukitel U13 adındaki yeni akıllı telefon 13MP çözünürlüğündeki ön kamerası ile dikkat çekiyor. Arka kısımda ise çift LED flaş ile desteklenmiş 16MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Cihaz bunun haricinde fiyata oynayan bir donanıma sahip.

5.5 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük sunan modele 1.3GHz saat hızında çalışan MT6753 yonga seti gücünü veriyor. Sistem 3GB LPDDR3 RAM ve 64GB depolama kapasitesi ile desteklenmiş. Tamamen metal alaşım kullanılan kasada hızlı bir parmak izi okuyucusu da bulunuyor. Android 6.0 üzerinde çalışan cihaz ay içerisinde piyasada olacak.

Oukitel U7 Plus

Firmanın bir süre önce piyasaya sürdüğü U7 Plus adındaki modeli ile fiyat konusunda rakipsiz. Hali hazırda 90$ civarında seyreden Oukitel U7 Plus, pek çok önemli özelliği bu seviyeye sunması ile dikkat çekiyor.

Metal alaşımdan imal edilen akıllı telefon 5.5 inçlik 720p çözünürlüğünde bir ekrana sahip ve 2.5D kavis ile Premium hissiyat arttırılıyor. 4 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan MT 6737 yonga setinin güç verdiği modelde 2GB LPDDR3 RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite yer alıyor.

Modelin parmak izi okuyucusu oldukça fonksiyonel. Kilit açmanın yanı sıra fotoğraf çekme, çağrı yanıtlama, belirli bir uygulamayı çalıştırma gibi farklı fonksiyonlar da atanabiliyor. Arka kısımda 13MP, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde bir kamera barındıran modele 2500mAh kapasiteli batarya eşlik ediyor. İşletim sistemi ise Android 6.0.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim