Anlık Bildirim

16 inç MacBook Pro Ekim ayı sonunda gelebilir

Uzun sayılabilecek bir süredir, teknoloji devi Apple'ın 16 inç ekranlı bir MacBook Pro modelini piyasaya süreceğine dair sızıntılar vardı. Yeni bir rapora göre cihaz ay sonunda gelecek.

16 inç MacBook Pro Ekim ayı sonunda gelebilir Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz dönemdeki haberlerimizde sizlere de duyurduğumuz üzere Apple'ın 16 inçlik bir MacBook Pro modelini piyasaya sürmeye hazırlandığı söylentileri mevcuttı. Digitimes'ın yayınladığı yeni bir rapora göre bu dizüstü bilgisayar ay sonunda tanıtılacak.

Fiyatı el yakacak

Apple sızıntıları konusunda iyi bir sicile sahip olan Digitimes'ın yayınladığı bilgiler, 16 inç ekranlı MacBook Pro modelini doğrular nitelikte. Zira geçtiğimiz günlerde macOS Catalina beta'de bulunan görüntüler, şirketin bu planlarını açıkça göstermişti. Ortaya çıkan detaylara bakılacak olursa, yeni piyasaya sürülmeye hazırlanan 16 inçlik MacBook Pro modeli, 15 inçlik modelle hemen hemen aynı boyutlarda olacak. Bunun nedeninin ise inceltilen çerçeveler olduğu belirtiliyor.

16 inç MacBook Pro Ekim ayı sonunda gelebilir Tam Boyutta Gör

MacBook Pro söylentilere göre yenilenmiş bir kalvye, 3072 × 1920 çözünürlüğe sahip ekran ve 96W kapsasiteli Apple'ın bugüne kadarki en hızlı dizüstü şarj özelliğiyle geliyor. Profesyonellere yönelik olan bu cihazın fiyat etiketi ise el yakacak cinsten. Apple'ın yeni 16 inçlik MacBook Pro modelini 2.900 dolardan satışa sunacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim