Anlık Bildirim

16GB RAM barındıran Xiaomi telefonu iddiası

Akıllı telefonlarda 12GB RAM kapasitesi artık standart seçenekler arasında yer alıyor. Yakın zamanda ise 16GB RAM seçeneğini de telefonlarda bol bol göreceğiz.

16GB RAM barındıran Xiaomi telefonu iddiası

Akıllı telefon dünyasında bir yandan kamera çözünürlükleri konusunda sıkı bir rekabet yaşanırken bir yandan da RAM kapasiteleri konusunda çılgın bir yarış sürüyor. Artık 16GB RAM kapasiteleri daha yaygın bir şekilde göreceğiz.

Xiaomi 16GB RAM’e yakın

Bir dönem 4GB RAM kapasitelerin yeterli görüldüğü Android dünyasında artık 12GB RAM kapasitelerini konuşuyoruz. Yakın zamanda üreticiler 16GB RAM kapasitelerine geçiş yapmaya hazırlanıyor.

İddialara göre yeni nesil bir Xiaomi telefonunda 16GB RAM kapasitesine yer verilecek. Henüz bu telefonun hangisi olduğu bilinmiyor ancak en yakın ihtimal olarak Mi MIX serisi akla geliyor zira Xiaomi geçen yıl ilk 12GB RAM belleği Mi 9 Explorer Edition modelinde kullanmıştı. Bu yıl Mi 10 serisi geçmiş durumda.

Mi MIX Alpha bilindiği üzere ikonik bir telefon olarak kaldı ve firmanın yeniden Mi MIX 4 şeklinde isimlendirmeye döneceği biliniyor. Bu bakımdan Mi MIX 4 modelinde 16GB RAM kapasitesi görmek şaşırtıcı olmaz.

İlk kez Galaxy S20 Ultra modelinde 16GB RAM bellek seçeneğine yer verilmişti. Bu yıldan itibaren artık 16GB RAM seçeneğini daha yaygın bir şekilde görme imkanımız olacak gibi. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4742 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, mi mix alpha ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim