Anlık Bildirim

194 TL değerinde beş oyun Amazon Prime üyelerine ücretsiz oldu

Prime Gaming üyelerine şu anda toplam değeri 194 TL olan beş farklı oyun ücretsiz dağıtılıyor. Detayları aşağıda bulabilirsiniz.

194 TL değerinde beş oyun Amazon Prime üyelerine ücretsiz oldu Tam Boyutta Gör

Ücretsiz oyun kampanyalarında şimdi de Amazon Prime'dan güzel bir haber geldi. Prime Gaming üyelerine şu anda toplamı 194 TL değerinde olan tam beş farklı oyun ücretsiz dağıtılıyor. Oyunlar önümüzdeki bir ay boyunca ücretsiz olacak ve şimdi kütüphanenize eklerseniz Prime üyeliğiniz sonlansa bile sizde kalacak.

Prime Gaming'in bu ayki oyunlarında farklı türlerden epey enteresan oyunlar yer alıyor. Örneğin 39 TL değerindeki A Knight's Quest, Zelda benzeri bir aksiyon macera oyun olarak dikkat çekiyor. DLC'leri ile birlikte 68 TL değerinde olan Victro Vran ise Diablo benzeri izometrik bir ARPG oyunu. Diğer taraftan Aurion: Legacy of the Kori-Odan ise el çizimi görselliğiyle dikkat çeken hızlı aksiyonlu 2D bir oyun.

Prime Gaming'te hemen her hafta yeni ücretsiz oyunlar dağıtılıyor. Dağıtılan oyunlar genel anlamıyla bağımsız ve düşük bütçeli yapımlar. Ancak yine de bu ayın beş oyunu Prime Gaming için epey iyi olmuş diyebiliriz. Prime Gaming bu ay beklentilerin üzerinde oyunlar dağıtmış. 

Yeni Prime Gaming oyunlarını almak için bu sayfaya tıklayabilirsiniz. Sayfanın üst kısmında GTA 5, Apex Legends gibi oyunlar için dağıtılan oyun içi içerikleri (loot) var, aşağıda ise ücretsiz oyunlar görülüyor. Bu beş oyun haricinde The OccupationLayers of Fear ve Kona gibi oyunlar da şu anda ücretsiz.

Prime Gaming oyunlarını Amazon Launcher veya Prime Launcher ile kurabilirsiniz. Amazon Launcher için link burada. Aşağıda bu ayın oyunları için Steam linklerini verdik.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
38912 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Ücretsiz Oyun, prime ücretsiz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim