Anlık Bildirim

2016 yılının en popüler dizi ve filmleri belli oldu

Sinema ve televizyon dünyası için en önemli veri tabanı konumunda bulunan IMDB, kullanıcıların oylarıyla belirlenen 2016 yılının en popüler dizi ve filmlerini açıkladı.
2017 için geri sayım içerisinde olduğumuz şu günlerde internet devlerinin yılın "en"leri konulu paylaşımları peşi sıra gelmeye devam ediyor. Sosyal ağların ardından bu kez en önemli dizi ve film platformlarından olan IMDB, 2016 yılının en gözde dizi ve filmlerini açıkladı.
Edinilen bilgilere göre özellikle DC Comics’in aynı adı taşıyan çizgi romanından uyarlanan Amerikan süper kahraman filmi "Suicide Squad" ve benzer çizgide bir başka film olan "Deadpool"un izleyenlerde fikir ayrılığına sebep olduğu belirtiliyor. Öyle ki bazı kullanıcılar karakterlerin performansından ve kurgudan etkilenirken, bazı kişiler ise her iki yapımın da gereğinden fazla abartıldığını ve beklentileri karşılamadığı görüşündeler. 
2016'nın en popüler dizi sıralamasına baktığımızda ise HBO’nun tüm dünyayı adeta kasıp kavuran yapımı Game of Thrones bu sene dikkat çekerken, Netflix'in büyük ses getiren "Stranger Things" dizisi de listenin üst sıralarında kendine yer bulmayı başarıyor. Sizler de 2016 boyunca en beğendiğiniz dizi ve filmleri yorumunuzda belirtmeyi ihmal etmeyin.

İşte IMDB’ye göre 2016 yılının en popüler dizi ve filmleri: 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8169 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim