Anlık Bildirim

2018 Mercedes A-Serisi kamuflajsız olarak görüntülendi

Geçtiğimiz aylarda testler esnasında kamuflajlı olarak görüntülenen Mercedes-benz A-Serisi, bu defa tasarımını tamamen gözler önüne serecek şekilde kamuflajsız olarak görüntülendi.
Mercedes'in giriş seviyesi modellerinden olan A-Serisi'nin yeni jenerasyonu 2018'deki resmi lansmanı öncesi kamuflajsız olarak görüntülendi. Tamamen turuncu renkte boyalı olarak kameralara yakalanan premium hatchback modelin çarpışma testi için hazırlandığı düşünülüyor. Araçta ufak ebatlı jantlar ve halojen farlar göze çarparken, bu durum aracın düşük donanımlı bir versiyon olduğunu düşündürüyor.
Yayınlanan bazı casus görsellerde hatchback modelin arkasında markanın ilk defa tanıtacağı A-Serisi Sedan'ın da arka kısmı görünüyor. Bu yeni sedan aracın Çin'de düzenlenen Şanghay Otomobil Fuarında bizlere Concept A Sedan olarak ön izlemesi gösterilmişti. Görsellerden de görüleceği üzeri nihai sürümün konsept araçla hemen hemen aynı arka lambalara sahip olacağını söyleyebiliriz.
Güncel modele göre daha keskin ön ve arka lambalara sahip olacağı görünen 2018 A-Serisi'nde sportiflik daha ön planda olacak. Yan aynaların A-sütunundan kapı panellerine taşındığı gözlemlenirken, bunun daha düşük bir sürtünme katsayısına sahip daha şık bir görünüm için yapıldığı tahmin ediliyor.
MFA platformunun evrimleşmiş halini temel alan yeni A-Serisi beş kapılı hatchback, Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarında tanıtılabilir. Güncel modeldeki gibi serinin tepesini A45 modeli oluşturacak ve firma açıklamalarına göre yeni A45, 400 beygir üzeri güçte olacak. Yeni nesilde markanın üst seviye modellerinde olduğu gibi çift dijital ekrana yer verilmesi beklenirken, bu dizilimin serinin bütün donanım versiyonlarında standart olup olmayacağı ise şu an için bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6882 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mercedes-benz, mercedes ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim