Anlık Bildirim

2018 yılının en çok satılan akıllı telefon modeli iPhone X oldu

Yapılan yeni bir araştırma, geçtiğimiz yılın en çok satan akıllı telefon modelinin iPhone X olduğunu ortaya koydu. Apple'ın egemen olduğu en çok satanlar listesini haberimizde bulabilirsiniz.
Teknoloji devi Apple, 2017 yılının sonlarında iPhone X akıllı telefon modelini tanıtmıştı. Çentikli ekran tasarımının diğer telefon üreticilerine ilham verdiği bu model 1.000 dolar üzeri bir fiyatla satışa sunuldu ve bu fiyat politikasıyla çok fazla satmayacağı öngörüldü. Ancak açıklanan rakamlar tam tersini söylüyor.

Huawei listede yok

Counterpoint Research'ün yayınladığı son rakamlara göre, iPhone X akıllı telefon modeli, 2018 yılında dünyanın en çok satan akıllı telefonu oldu. Daha önceden yayınlanan raporlara göre iPhone X, 2018'in ilk çeyreğinde liderliği elinde tutuyordu ancak tüm yıl boyunca bu konumunu kaptırmamış görünüyor.
Listenin diğer sıralarına baktığımızda, Apple akıllı telefon modellerinin baskın olduğunu görüyoruz. Xiaomi ve Samsung gibi diğer markalar da Apple'ı takip ediyor. İlginç olan şey Apple'dan dünyanın en çok satış yapan ikinci akıllı telefon üreticisi ünvanını alan Huawei'nin bu listeye girememiş olması. Huawei, Apple'dan fazla telefon satıyor ancak rakamlara bakılırsa, tek bir modele odaklanıldığı dolayısıyla bu listede yer almadığını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7428 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, huawei ve
3 etiket daha xiaomi iphone x Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim