Anlık Bildirim

2020'de çıkacak iPhone'lar 120 Hz ekrana sahip olabilir

Apple'ın önümüzdeki yıl piyasaya süreceği iPhone'larda 120 Hz yenileme oranına sahip ekran kullanabileceği belirtiliyor. Ayrıca 60 Hz ile 120 Hz arasında geçiş yapmak da mümkün olacak.
Apple iPad Pro'nun en cezbedici yanlarından biri de 120 Hz'lik ekrana sahip olması. Deneme fırsatınız olduysa ekranının ne kadar pürüzsüz ve akıcı olduğunu fark etmişsinizdir. Şüphesiz ki birçok kişi bu ekran teknolojisinin iPhone'lara gelip gelmeyeceğini merak ediyor.
Mobil sektöre yönelik istihbaratları ile tanıdığımız Ice Universe isimli Twitter kullanıcısı, Apple'ın 2020'de çıkacak iPhone'larda bu özelliğe yer vereceğini iddia ediyor. Gelen bilgilere göre şirket bunun için hem Samsung hem de LG ile görüşme halinde.

60 Hz/120 Hz arasında geçiş mümkün olacak

Önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek iPhone'larda kullanılması planlanan ekran 60 Hz ile 120 Hz arasında geçiş yapma olanağı da sunacak. Ayrıca iPad Pro'da bulunan 120 Hz ProMotion ekranın benzeri olabileceği söyleniyor.
Akıllı telefonlarda 120 Hz ekran Razer Phone, Razer Phone 2 ve daha yeni tanıtılan Asus ROG Phone 2 modellerinde karşımıza çıktı. OnePlus 7 Pro ve Asus ROG Phone'da ise 90 Hz'lik ekran bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5388 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, 2020 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim