Her hafta ücretsiz oyun veya oyunlar veren Epic Games'in bu hafta verdiği ücretsiz oyun birkaç dakika önce erişime açıldı.
Epic Games bu hafta; geliştiriciliğini MorbidWare’in yaptığı, yayıncılığını ise Headup Games’in yaptığı bağımsız aksiyon oyunu The Textorcist: The Story of Ray Bibbia’yı ücretsiz olarak veriyor.
The Textorcist: The Story of Ray Bibbia’yı şu andan itibaren 19 Kasım, 19:00’a kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Kütüphanenize ekledikten sonra tamamen sizin oluyor. 19 Kasım’dan sonra ise oyun 25 TL’ye satılacak.
Buraya tıklayarak oyunu ücretsiz alabileceğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz. 19 Kasım – 26 Kasım arasında verilecek ücretsiz oyun ise Elite Dangerous ve The World Next Door oyunları ücretsiz olarak verilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.