Anlık Bildirim

31 TL değerindeki 'Rebel Galaxy' kısa süreliğine ücretsiz oldu

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu da belli oldu. Uzay macera oyunu Rebel Galaxy 27 Haziran'a kadar ücretsiz olacak. Epic Games Store artık her hafta bir ücretsiz oyun veriyor.
Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu ayın yeni ücretsiz oyunu da belli oldu. Steam'de 31 TL'ye satılan oyunu Rebel Galaxy şu anda Epic Store'da ücretsiz bir şekilde edinilebiliyor.

Tek oyunculu bir uzay macera oyunu olan Rebel Galaxy, oyunculara keşfedilmeyi bekleyen dev bir evren sunuyor. Oyunda, "son derece güçlü bir yıldız destroyerının" kaptanlığını yapıyorsunuz. Açık bir dünyaya sahip olan Rebel Galaxy'de uzay korsanlarıyla savaşma, asteroit madenciliği yapma, ticaretle uğraşma veya uzaylılarla arkadaş olma gibi birçok ilginç seçeneceğiniz var.

2015 yılında çıkışını yapan Rebel Galaxy, Steam üzerinde oldukça olumlu yorumlara sahip. Oyunu hemen şu anda Epic Games Store'dan edinebilir ve Epic Games Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Kampanya 27 Haziran'a kadar devam edecek. Epic Games Store'un bir sonraki ücretsiz oyunu ise Last Day of June olacak.


Tanıtım yazısı:


Rebel Galaxy, bilinen evrenin ucundaki tuhaf sakinlerle aksiyon dolu bir savaş, keşif, buluş, ticaret ve "pazarlık" oyunudur.

Korsanlarla savaşacak, anormallikleri keşfedecek, uzaylılarla arkadaş olacak, savaş enkazlarını yağmalayacak, asteroitlerden kaynak çıkaracak ve yapıtları keşfedeceksiniz. Bu heyecan dolu uzay macerasında, düzenbaz bir iyi, kurnaz bir uzay tüccarı ya da güce aç bir korsan olarak yolunuzu seçin. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim