Anlık Bildirim

319 TL değerinde iki oyun Epic Store'da ücretsiz oldu

Epic Games Store bu hafta iki oyunu ücretsiz dağıtıyor. RAGE 2 ve Absolute Drift oyunlarını şu anda kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

319 TL değerinde iki oyun Epic Store'da ücretsiz oldu Tam Boyutta Gör

Epic Games Store ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta da toplam değerleri 319 TL olan iki oyun ücretsiz oldu. RAGE 2 ve Absolute Drift oyunlarını önümüzdeki bir hafta boyunca ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bu haftanın dikkat çeken yapımı elbette RAGE 2 olmuş. Bethesda'nın 2019 yılında piyasaya sürdüğü oyun görsel kalitesi, açık dünyası ve oynanışıyla dikkat çekiyor. RAGE 2'nin özellikle de serinin ilk yapımıyla karşılaştırıldığında pek olumlu karşılanmadığı söylenebilir, ancak ücretsiz olarak denemek için çok iyi olmuş diyebiliriz.

Haftanın diğer oyunu ise 20 TL değerindeki Absolute Drift oldu. Sevilen bağımsız bir yapım olarak dikkat çeken oyunda bir drift ustası olmaya çalışıyorsunuz. Oyunun tanıtım videosu aşağıda.

RAGE 2 ve Absolute Drift oyunlarını hemen şu anda Epic Games Store'dan edinebilir ve Epic Games Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Kampanya 25 Şubat 19.00 itibarıyla sona erecek ve yerine yeni bir oyun verilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
61980 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games store, epic store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim