Anlık Bildirim

39 TL değerindeki Overcooked, Epic Games Store'da ücretsiz

Yemek pişirme teması üzerine kurulu beceri oyunu Overcooked, Epic Games Store'da ücretsiz oldu. 11 Temmuz tarihine kadar Overcooked'ı kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

39 TL değerindeki Overcooked, Epic Games Store'da ücretsiz Tam Boyutta Gör

Temmuz ayına girmemizle beraber her 7 günde bir oyunu ücretsiz olarak veren Epic Games Store’un bu haftaki oyunu Overcooked oldu. Overcooked’ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Steam’de 39 TL’lik fiyat etiketine sahip Overcooked, 11 Temmuz’a kadar Epic Games kütüphanenize eklenebiliyor. Oyunu bir defa kütüphaneye eklediğinizde, ömür boyu ücretsiz olarak oynayabileceksiniz. 11 Temmuz'dan itibaren Torchlight ismindeki oyun ücretsiz olarak verilecek.

Overcooked, yemek pişirme teması üzerine kurulu bir beceri oyunu. Mutfağa gelen siparişleri zamanında teslim etmeye çalışıyoruz. İster tek başınıza tüm mutfağı yönetebiliyor, isterseniz online olarak dört oyuncuyla birlikte siparişlerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Renkli grafiklere sahip Overcooked, eğlenceli oynanışı sayesinde arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmenize yardımcı olabilir.

 

Oyun, düşük seviye bilgisayarlarda da stabil bir şekilde çalışabiliyor. Minimun sistem gereksinimleri şöyle:

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (32-bit)
  • İşlemci: Çift Çekirdek 2.4Ghz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 8800 GT / AMD HD 6850 / Intel HD Graphics 4400 veya daha iyisi
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 750 MB kullanılabilir alan
Overcooked'ı oynamaktan keyif aldıysanız ve daha fazla aksiyon istiyorsanız serinin yeni oyunu Overcooked 2'ye göz atabilirsiniz. Daha fazla aksiyon içeren Overcooked 2, Steam indirimlerinde 28 TL'ye düştü.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim