Anlık Bildirim

4.500 Chery otomobil taşıyan kargo gemisi Vietnam açıklarında alev aldı

Aralarında elektrikli araçların da bulunduğu 4.500 Chery markalı otomobil taşıyan Ah Shin kargo gemisi Vietnam açıklarında alev aldı. Yangın 50 ton karbondioksitle bile söndürülemedi.
4.500 otomobil taşıyan kargo gemisi Vietnam açıklarında alev aldı Tam Boyutta Gör
Güney Kore'den yola çıkan Ah Shin kargo gemisi Vietnam sularında alev aldı. Vietnam basınında yer alan bilgilere göre kuru yük gemisinde yaklaşık 4.500 Chery otomobil vardı. Daha da kötüsü bunlar arasında söndürme işlemini zorlaştıran elektrikli araçların da olması.

Alevler çok hızlı bir şekilde Çinli otomobillerin bulunduğu kargo bölümünün tamamını sardı. Yangını fark eden mürettebat söndürmek için yaklaşık 50 ton karbondioksit kullandı ancak bu yeterli olmadı. Gemide elektrikli araçlar da olduğu için normal su kullanmak tehlikeliydi.

4.500 otomobil taşıyan kargo gemisi Vietnam açıklarında alev aldı

Araçlar hasar gördü

Bunun üzerine kaptan karbondioksit rezervlerini yenilemek için gemiyi liman kenti Vung Tau'ya yönlendirmek üzere izin istedi. Ne yazık ki, bu girişim de arabaların kurtarılmasına yetmedi. İlk belirlemelere göre gemide bulunan araçların büyük bir bölümü ağır hasar gördü.

4.500 otomobil taşıyan kargo gemisi Vietnam açıklarında alev aldı Tam Boyutta Gör
5 Şubat akşamı, Vung Tau Denizcilik İdaresi yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını bildirdi. Ah Shin batmaktan kurtulsa da olay kuru yük gemisinin sancak tarafına 5 derece yatmasına neden oldu. Neyse ki mürettebattan kimse yaralanmadı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13703 kez okundu.
9 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, elektrikli araç ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim