Anlık Bildirim

50MP ana kameralı Realme C35'in tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

Realme'nin yeni fiyat/performans modeli Realme C35 tasarımı ve özellikleri ile ortaya çıktı. İşte 50MP ana kameralı Realme C35'in temel özellikleri ve tasarımı.

50MP kameralı Realme C35'in tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme'nin yeni uygun fiyatlı modeli Realme C35 çok yakında geliyor. Piyasaya sürülmesine sayılı günler kala karşımıza çıkan Realme C35, bugün tasarımını ve özelliklerini ortaya döktü. İşte Realme'nin yeni akıllı telefon modeli Realme C35'in detayları.

Realme C35'in özellikleri ve tasarımı

10 Şubat'ta piyasya sürülecek olan Realme C35 bugün birçok özellği ile karşımıza çıktı. Daha önce RMX3511 model numarası ile karşımıza çıkan Realme C35, Android 11 işletim sistemi ile geleceğini doğrulamıştı.

50MP kameralı Realme C35'in tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ayrıca 4GB RAM belleğe de sahip olacağı söylenilen Realme C35, bu RAM belleğin yanında Unisoc T616 yonga setini barındıracak. Elektriksel anlamda gücünü 5000mAh'lik bataryasından alacak olan Realme C35, 18W hızlı şarj desteği de sunacak.

50MP kameralı Realme C35'in tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

Öte yandan 50MP'lik bir ana kamera ile gelecek olan cihaz, ön tarafında ise 8MP'lik bir selfie kamerasına yer verecek. 128GB'a kadar depolama sunması beklenilen Realme C35 parmak izi sensörünü güç düğmesi üzerinde taşıyacak.

Tasarım olarak baktığımızda damla çentikli bir ekran ile gelecek olan Realme C35, sivri kenarlara sahip bir tasarım ile geliyor. Arka tarafında iki adet büyük kamera barındıran cihaz, bu kameraların yanında henüz özelliği bilinmeyen bir kameraya daha yer veriyor. Ancak genel olarak baktığımızda fiyatına göre gerçekten şık bir cihaz olduğunu söylemek mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim